Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

dinsdag 27 november 2007

Chavez bedreigt tegenstanders van zijn "reform"

Het gaat steeds leuker worden met de on-economische impulsen die onze gestoorde dictator Chavez geeft.

Vandaag dreigde Chavez met het strippen van de industriële eigenaars!
Hij wil ze ronduit gezegd ontdoen van hun "activa" als zij zich continue blijven verzetten tegen het reform waarin staat dat hij president voor het leven is.

Aankomende weekend moet er dus gestemd worden voor 69 veranderingen in de grondwet. Laten we maar gerust zeggen "illegale" veranderingen. Er staat ook in dat hij voor onbeperkte tijd kan blijven zitten.

De Venezolaanse kamer van koophandel "Fedecameras" waar duizenden grote en kleine bedrijven staan ingeschreven, noemt de veranderde grondwet een illegale act! En heeft zijn leden opgeroepen om tegen de hervorming te stemmen.
In mijn ogen terecht, want eigendom bestaat niet meer met deze hervorming.

Chavez zei: "Toen ik de voorzitter van Fedecámaras zijn woorden hoorde en ons wil bedreigen met deze uitspraken, dan dacht ik, je doet maar, ga je gang, dan neem ik gewoon alles over!!

Dit alles heeft hij gezegd in een televisie optreden.

Denk dat het heel snel terug te vinden is in de kranten.
Ik kan maar 1 ding zeggen deze man doet exact wat Castro deed 41 jaar geleden.
Weliswaar iets langzamer maar er is geen verschil tussen dictator Fidel Castro en dictator Chavez. Dit wat hij nu gezegd heeft doet de deur dicht voor een gezonde economische en democratisch land. Hij heeft al zoveel namen veranderd dus binnenkort kunnen we zeggen "Welkom in Cubazuela".


Groet
Alpha