Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

donderdag 29 november 2007

Er was vanmiddag een flinke aardbeving voor de kust van Venezuela en de Dominicaanse Republiek. De kracht was 7.3 op de schaal van richter.
Er werd eerst nog gevreesd voor een Tsunami, maar alle waarschuwingen zijn hiervoor niet uitgegeven, omdat de schok zich bevond op 145 km diepte.
De beving is gevoeld in Caracas en was zelfs voelbaar in Colombia.
Het heeft nergens enige schade aangericht.
groet
Alpha