Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

maandag 19 november 2007

Geef jullie even drie linken op van een website die echt gelezen moet worden.
Helaas een probleem dat het in het Spaans is. Dacht dat de PDF ook in het Engels gelezen kan worden.
Het is een nieuwe website die wel eens een hit kan worden.
Het word simpel uitgelegd dat Chavez al in 2003 niet genoeg stemmen had om president te blijven. Klik maar eens op de eerste link! Er wordt Spaans gesproken en met grafieken wordt alles duidelijk gemaakt. Zelfs de niet Spaans sprekende kan dit volgen.
Het bedrog is niet te omvatten. Helaas zullen de echte documenten wel goed verstopt zijn en eens zal het wel gepubliceerd worden als snuf (Chavez) weg is!
Al die miljoenen mensen die vermoeden dat er dus geknoeid is, staan nu niet meer alleen.

Veel plezier

www.esdata.info/Crecimiento-REP
esdata.info/
www.esdata.info/pdf/right-to-vote.pdf

Groet
Alpha