Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

donderdag 29 november 2007

Vandaag was er in Caracas een enorme demonstratie tegen de hervormingen van de grondwet. Het was een ongelooflijke mensenzee.
Wat ook meesprak was dat het voor het eerst weer op de "Bolivar Avenue" was. Dit na 5 jaar "verboden" terrein voor de oppositie. Bolivar Avenue is een privilege voor de Chavista's. Chavez heeft het tot zijn eigendom gemaakt voor zijn "socialistische" demonstraties. Een klein detail er waren 5 demonstraties en allemaal een enorm succes.
Ik kan wel zeggen dat ik genoten heb van de toespraken zoals ze hier te zien waren. Er werd een duidelijke boodschap gegeven en met redenen bekleed om niet "voor" het reform te stemmen.
Dat het niet in goede aarde viel bij de staatskanalen van Chavez was duidelijk te merken. Ze lieten opnames zien met een paar mensen die aan het demonstreren waren en wezen op de lege plekken. Globovision pakte dit direct op en toonde aan dat het opnames waren van 5 jaar oud en nog ouder. Hoe diep moet je zakken om zulke leugens op de TV te vertonen. Wat is het toch een corrupt volk die Chavista's.

Hier wat foto's van deze geweldig geslaagde dag voor de oppositie