Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

maandag 19 november 2007

Wat ze denken komt niet uit!

Kreeg een link door die humor foto's heeft van Chavez.

Heb smakelijk moeten lachen om de meest vreemde foto's.

Voor mij is er eigenlijk maar 1 foto, nadat ik uitgelachen was, die er direct uitsprong.

Het is de foto met Chavez die de afgehakte kop van JP in zijn linkerhand heeft.

De tekst van "JP" is veelzeggend, althans voor mij. Zo wordt er hier ook gedacht. De rojo rojito stemmers denken allemaal hetzelfde. Namelijk als Chavez ons de keel uithangt dan stemmen we de volgende keer niet meer op hem.
De beste mensen hebben niet door dat er geen volgende keer meer komt. Na het "reform" is hij niet meer weg te krijgen. Je zit dan met een stuk onbenul tot hij dood is, of er moet een bloedige coup komen. Nog even en Chavez is het lachertje van de wereld. En het eens zo trotse Venezuela veranderd in een Bolivarbanana staat. En neem van mij nu maar aan dat dit zeer doet bij de Venezolaan om te zeggen een Bolivarbanana republiek.

Voor de duidelijkheid hier is nog even de foto!
Groet
Alpha