Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

zaterdag 15 december 2007

Chavez wil niet met Uribe spreken zolang als hij leeft!

Chavez heeft weer eens een beetje uitgehaald naar Uribe.
"Zolang als ik leef, heb ik niets meer te bespreken met de verrader en bluffer Uribe (president van Colombia)

Deze taal over Uribe sprak hij uit toen hij de relatie Argentinie en Venezuela besprak.
hij bezocht president Cristina Fernandez, die afgelopen maandag als president van Argentinie begon. Hij zei dat de ontmoeting afgelopen maandag met de nieuw bakken presidente van 1 uur geweldig was en dat er wat projecten met Argentinie ontwikkeld zullen worden.

Op maandagavond gaf Chavez dus een persconferentie met de pers en vertelde hierin dat Uribe wist dat er op 31 december door de FARC wat gevangenen zouden vrijgelaten. En in de eerste groep zou dan ook Ingrid Betancourt vrijgelaten worden.

Maar... herhaalde Chavez; "Uribe beeindigde eenzijdig het overleg met de FARC, hij is nep en een verrader"!!

Persoonlijk denk ik dat Chavez een grote bluffer is en helemaal nep. Hij heeft het liegen uitgevonden en verdraait constant feiten.
Chavez is namelijk nog steeds bezig met "onderhandelingen" met de FARC. Terwijl het hem verboden is door Uribe.
Dit is gewoon bekokstoofd om Uribe in een kwaad daglicht te stellen.

Het Marxisme moet in de ogen van Chavez gewoon in geheel Zuid-Amerika verspreid worden en wat is nu leuker om de vriend van de duivel (de VS) een hak te zetten.


Groet
Alpha

Blogarchief