Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

woensdag 5 december 2007

De handjes van Chavez.

Waar de buitenlandse pers nog steeds schrijft dat Chavez zijn verlies goed heeft geaccepteerd, zijn wij in Venezuela al van de eerste minuut afgestapt en zijn we overtuigd van een andere mening.

Volgens betrouwbare info is Mirafloris echt omgebouwd door Chavez. Ze hebben uren moeten inpraten op deze dwaas. Hij heeft ook staan schijnboxen met een dichte deur.
Deze gegevens die ook langzaam naar buiten komen tonen aan dat het een andere man is die we zien op de TV en in het openbaar (buiten de opmerkingen aan Bush om zelden boos). Maar achter de deuren komen agressie en gewelddadigheid naar boven als hij zijn zin niet krijgt.

En we kunnen maar geen genoeg krijgen van deze idioot met zijn kapotte hand.
dus nog maar even een nieuwe foto.

Dit was voor het gevecht met een deur.


En na de KO van de deur let op zijn rechterhand!Groet
Alpha

Ps.
Deze foto zie je niet zo snel. Een huilende Chavez veegt zijn dikke oogjes af!
Duidelijk gevalletje van zijn ziektebeeld. Kom nu niet met het verhaal dat er traangas gegooid werd.

Jantje lacht, Jantje huilt.

Blogarchief