Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

vrijdag 7 december 2007

Even terugkomend op een posting en wat ander nieuws

Denk dat ik toch nog even moet terug komen op de post van gisteren en met name op het militaire vliegtuig.

Denk dat we een nieuw geval hebben van een 800.000 dollar "Antonini-gate" (Guido Alejandro Antonini Wilson). Nu wil dat hier niets zeggen in Venezuela, want de "Antonini-gate" is ook langzaam doodgebloed. Maar misschien dat dit nu opnieuw aandacht krijgt na dit geval.
Wat wel weer grappig is, ze kunnen nu niet zeggen dat het geld in Bolivia aan boord is gekomen. Dit was wel het geval met de "Antonini-gate" Of Antonini nog steeds een huisarrest heeft in Miami is mij ook onbekend.

Ook mijn artikel van dat het een shit overwinning was van de studenten is nog niet volledig als ik de kranten nu lees. Minister William Lara van communicatie en informatie heeft nog iets te vertellen. Nu is het meer William blabla en hij kan zeggen dat het roepen "mierda" (shit) geen misdaad was van Chavez. Nee natuurlijk niet, maar Chavez heeft wel weer een visite kaartje afgegeven. We kunnen wel zeggen dat het ongelooflijk dom was en het zal zeker zijn image als vuilspuiter te goede komen. Voor degene die denken mmm... het is toch niet ze erg om mierda te roepen. Laat ik het zo stellen er staat hier zelfs gevangenis straf op als je dit op de TV zegt, wordt nooit uitgevoerd, maar je zal wel een boete moeten betalen. Maar Chavez zullen ze dit waarschijnlijk niet aandoen. Het woordje mierda betekend veel meer dan alleen maar stront!

En nu iets wat ik echt heel vervelend vind, journalisten/Cameramensen die mishandelt worden.
Het is al een schandaal als er iemand mishandelt wordt. Nog erger wordt het als iemand mishandelt wordt tijdens het doen van zijn werk. En het toppunt is wel als dit nog eens gedaan wordt door de politie van de Metro!! Zijn deze gasten er niet voor om het veiliger te maken?
Jawel, maar niet voor mensen die bij Globovision werken. Deze zijn door alle uitspraken van Chavez nu een paria geworden in de samenleving. Let wel, bij de chavista's niet bij de normale mensen.


Groet
Alpha

Blogarchief