Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

dinsdag 25 december 2007

Dus toch een bananen-revolutie

Het is te krom, laten we maar zeggen bananenkrom wat Chavez nu wil. In Venezuela staat op iedere hoek wel een bananen plant, maar waarschijnlijk is Chavez zo gek op deze gele kromme dingen. We weten dat hij zich gedroeg na de nederlaag van zijn reform als een gorilla en alles stuksloeg in zijn paleis Miraflores. Waarschijnlijk te wijten aan een tekort van bananen.
Dus ontsproot er zich in zijn aparte gedachtegang om bananen tegen olie te ruilen.
Je moet toch wel een enorme econoom zijn om zoiets te bedenken.

Nu is het wel een stokpaardje van roodkapje om ruilhandel te promoten. In het verleden heeft hij dit meerdere malen gepropagandeerd in de amazone van Venezuela.

Nu vraag ik me af hoe Chavez in de toekomst zijn bananen in zijn huishoudportemonnee moet meenemen. En hoe hij deze weer gaat omruilen voor bijvoorbeeld auto-onderdelen die geïmporteerd moeten worden uit Amerika. En misschien kan hij wel met
Alexander Lukashenko uit Wit-Rusland bananen met melkpoeder ruilen. Of met intel de chips voor zijn mission met Bolivarcomputers.

Persoonlijk denk ik dat deze man op eenzame hoogte staat met zijn idiote ideeen.

Groet
Alpha

Blogarchief