Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

dinsdag 4 december 2007

Luisa Estela Morales is de president van "opperste hof" van Venezuela. Wij zeggen de Hoge Raad. In de 80er jaren werd zij twee keer geschorst voor "onregelmatigheden". Ze was toen ook al rechter.
Desalniettemin, toen Chavez aan de macht kwam werd Morales bij het Opperste Hof toegevoegd en begin dit jaar werd ze daar president. Ze werd altijd gezien als een loyale chavista.
2 December maakte ze een vergissing met het stemmen. In plaats van haar papieren stem zo te vouwen dat de tekst niet zichtbaar werd, deed ze het andersom.

Iemand nam een foto van haar en gelukkig was de foto in een hoge resolutie. Klik op de foto voor een vergroting.

Het is te zien dat ze "NO" stemde.

Er zijn nu weddenschappen over hoelang ze nog president blijft van het Opperste Hof!!

Groet

Alpha


Blogarchief