Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

zondag 2 december 2007

Moordaanslag Baduel!!!!

Hoor net en zie net op de TV dat ze het hebben over een moordaanslag op Baduel.
Je ziet een blauwe auto wegrijden na de aanslag.
Volgens onbevestigde berichten zijn er 4 gewonden gevallen.
Dit gebeurde om 11 uur vanmorgen!
Beetje mistige nieuws reportage hoop er meer van te horen en of het waar is?

Later meer.........

update: Er is wel degelijk een aanslag geweest op Baduel. Hij was bij het stemlokaal en hij was omringt bij mensen die volgens hem vriendelijk met hem aan het praten waren. En vanuit het niets komt er een auto aan rijden met een bestuurder die gewapend was. De mensen om hem heen trokken hem weg. De bestuurder kreeg volgens Baduel nog wat rake tikken. Hierdoor heeft de bestuurder een onbekend aantal mensen geraakt met de auto.
De mistige video die ik gezien heb was dus volledig de waarheid.


Groet
Alpha

Blogarchief