Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

dinsdag 25 december 2007

Morales deelt Venezolaans geld uit

De kerstgedachte zit er aardig in bij de communistische presidenten van Bolivia en Venezuela.
Hier in Venezuela moet ongeveer een 10% het doen met 1 dollar per dag en dus moet Chavez gedacht hebben dat is meer dan genoeg.
Chavez heeft even 11 miljoen dollar gegeven aan Morales en deze heeft deze 11 miljoen uitgedeeld aan 27 burgemeesters in de Santa Cruz departement. Heel toevallig is dat nu waar de oppositie het sterkst is tegen Morales. We hebben hier dus opnieuw een gevalletje van omkopen en verkeerd gebruik van geld van de Venezolaan. Natuurlijk probeert Chavez van alles om Morales stevig in het zadel te houden. Overigens was dit niet het hele bedrag wat was geschonken aan Bolivia. Chavez heeft in totaal een donatie gedaan van USD 80.000.000.
Waarvan een groot gedeelte gaat naar het leger en de politie.
Ik vraag me af waarom deze man het hele jaar door zulke grote sommen geld weggeeft als hier ruim 40% van de mensen in armoede leeft.


Groet
Alpha
Blogarchief