Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

zaterdag 15 december 2007

Uitbraak Dengue

Het is weer eens zover dat we voor de zoveelste keer een uitbraak van Dengue hebben.
Het is niet meer te tellen hoe vaak we hier al een uitbraak hadden in 2007.
Nu is het zelfs zo erg dat de Venezolaan hier echt boos om geworden is. Auto's rijden met op hun achterraam 100% Dengue S.O.S!! En geloof me het gaat niet om 1 auto.
De problemen ontstaan gewoon door de vuiligheid op straat. Loslopende honden die vuilniszakken opentrekken voor voedsel, de zwever die hetzelfde doet en daar bij een nog grotere puinhoop maakt dan de hond. De mensen gooien ook van alles op straat. Dit gebeurd uit de rijdende auto, voornamelijk flesjes die dan kapot vallen en in de scherven komt water te staan, wat een ideaal levens omstandigheid vormt voor de mug. Oude auto banden, afgedankte emmers, noem maar op het ligt op straat. De vuilnis ophaal dienst neemt niet mee wat er op straat ligt. Het zwerfvuil verstopt de riolering en de broedplaatst is geboren. Een campagne tegen dit soort asociaal gedrag, "het wegflikkeren van ver/gebruikte spullen", zou niet misplaatst zijn. En een stratenveger zou ook wel prettig wezen. De onderhoud aan de riolen
kan ook wel eens plaats vinden. En er mag wel weer eens gespoten worden.

Groet
Alpha

Blogarchief