Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

woensdag 5 december 2007

Una victoria de mierda

Chavez is te beluisteren op een video clip waarop hij de kop van het artikel uitspreekt.
Una victoria de mierda, oftewel de overwinning van de "shit".

En opnieuw wil ik wijzen op de berichtgeving die gedaan is door de wereldpers. We wisten hier al voordat hij op de TV zo kalm zijn gelukwensen aan de oppositie deed, dat het niet klopte. Dus dit had anders naar buiten gebracht moeten worden. En niet in de bewoordingen van dat hij zo oprecht en eerlijk is.
Kan je dit zeggen. Hij was des duivels, "El diablo escupiendo fuego". (de duivel spuugt vuur).
En dit video clipje spreekt voor zich!!

Nu we toch een beetje religieus bezig zijn. Chavez heeft het op een gegeven moment over Jezus en zijn 12 apostelen en dat er 1 verrader tussen zit.
En dat Judas, Jezus vermoorde. Hij zei: "dus wat denk je dat er met mij kan gebeuren".
Deze man is kompleet doorgeslagen.

Laten we even teruggaan naar zondag.
Op zondag heeft hij militairen gemobiliseerd en gestuurd naar de gouverneurs van Zulia en Sucre. Bang dat hij was dat de Gouverneurs het land wilden destabiliseren. Hij wist allang dat hij verloren had op zondag.

Hij was klaar om alle TV stations uit de lucht te halen en de media zo hun mond te snoeren.

Hij zegt nu in de clip dat de overwinning van de oppositie shit was. En dat tot 4 keer aan toe.

hij zei ook dat als alle stemmen geteld waren, the "SI" misschien gewonnen had??? Maar hij wilde zo'n overwinning niet!!

Hij beschuldigd Baduel van het boycotten van zijn militie.

Hij zegt nog veel meer eigenlijk en ook dat er een nieuw reform komt. Hij herhaalt dat en zegt hoe dat maakt niet uit, maar ik druk alles erdoor.

En zo'n man moet een land besturen. Hij luistert niet eens naar zijn volk. Het volk heeft "NEE" gezegd. Maar hij neemt nooit genoegen met een uitslag wat hem niet zint.
Hij wil totale macht en een alleenheerser zijn, tot aan zijn dood toe.
Groet
Alpha

Blogarchief