Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

zondag 2 december 2007

Update stemmen op 2 december 2007

Eindelijk terug.....
Ik kan nu niet zeggen dat het enorm druk was, wel dat we uren moesten wachten. Het is nu 15.25 uur in de middag en we zijn net terug uit de stad.

Eigenlijk verliep alles vlekkeloos, geen relletjes, mensen waren vriendelijk. De enige die met een verhoogde hartslag rondliep daar was ik. En wel omdat ik ook nog iets gezegd heb dat ik waar moest maken. Ik zou ook stemmen!!!! Wilde met dit ook aantonen dat het niet moeilijk was om zonder stemrecht een stem uit te brengen.
Het is gelukt, heb nu een blauwe pink en mijn stem was "NO" heb dit gecontroleerd op de uitdraai, papiertje wat "NO" zei.

Op de terug weg, nog even langs een ander punt gereden om te zien of het druk was. Wat schetst onze verbazing. De lokatie was gesloten omdat de machines het niet deden. Wederom iets om boos over te worden. In 2006 werkte alles prima en nu plotseling op verschillende punten werken de machines niet. Las dat in Paraguana ook op verschillende punten problemen waren met de stem-machines.

Eindelijk binnen,na de controle, of je het juiste nummer hebt

Boven op de galerij nog even wachten

Nog maar even een keertje controleren

De rechterpink werd even blauw gemaakt.

"Victorie" gestemd tegen de constitutie, tenminste 1 stem terug gepikt.


Kan wel zeggen dit is de eerste en laatste keer dat ik dit gedaan heb. Had geloof ik een hartslag van 100 of zo. Heb er dus geen drie gedaan, vond het na 1 keer welletjes. En die inkt is echt niet te verwijderen.

Groet
Alpha

Blogarchief