Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

woensdag 30 januari 2008

Chavez blijft maar geld weggeven

Het wordt steeds gekker met Chavez. Als hij op visite is bij zijn vriendjes dan komt hij terug met met een lege geefklier. Vult deze weer in Venezuela en gaat dan weer op reis om vervolgens deze weer weg te geven. Zal eens vragen of hij bij mij langs wil komen, zal zijn strot volgooien met pasta.
Coca is heilig dus je mag dit hier in Venezuela gewoon in je bezit hebben.
Wat heeft deze rare rode snuiter nu weer gedaan. Zelf heeft hij het niet bekend gemaakt, maar zijn vriendje Daniel Ortega, president van Nicaragua.

D. Ortega heeft afgelopen dinsdag bekend gemaakt dat Chavez in 2007 en een gedeelte van 2008 geld geeft (385.000.000 dollar) om het land te helpen!!

Ortega vulde aan dat er 300.000.000 dollar wordt gegeven om de wegen te repareren/aanleggen in Nicaragua.
Er worden dan "bonen" gekocht die voor "eerlijke" prijzen worden verkocht aan de arme families.
En er zal dan wat graan worden geëxporteerd naar Venezuela.
En Chavez zal een donatie doen van 72.200.000 dollar voor het uitbreiden van andere programma's!

Zou Chavez nu echt niet begrijpen dat hij geld weggeeft van zijn eigen volk en in feite steelt van zijn eigen volk. Hier moet nog zoveel gedaan worden, meer dan toen hij aan de macht kwam.
Diep triest...... zo'n man als president van Venezuela.
En dan vriendjes die niet deugen. De president van Iran hangt jongens op van 18 en 19 jaar omdat ze homofiel zijn. De president van Nicaragua hoort gewoon in de gevangenis wegens pedofilie.
En Chavez zelf hoort ook thuis in het gevang wegens schenden van de grondwet, rechten van de mens, Regerings geld voor privé doeleinden etc.. etc..
Morales als super clown met zijn hulp voor geldsmokkel, narcoticagebruik en grootteler van coca.


Groet
Alpha

Blogarchief