Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

donderdag 24 januari 2008

De ongelooflijke gek van La Hojilla

We hebben hier op de TV een programma gepresenteerd door Mario Silva met "La Hojilla".
Dit is werkelijk het meest walgelijke nare mannetje wat je maar kan indenken. Dom, grof en verschrikkelijk "in love" met Chavez.
Als deze man in Nederland in een uitzending zit dan roepen we allemaal in koor " een nieuwe tokkie".
Deze "tokkie" heeft ook de "The Trillion Dollar Revolutionary" besproken op TV met gasten.

Helaas is alles van "La Hojilla" in het Spaans.
Er wordt dus commentaar gegeven op de reporter John Sweeney. Deze man wordt door Tokkie en de gast compleet afgebrand. Het gaat zelfs zo ver dat er opgeroepen wordt om deze man voor altijd te verbannen uit Venezuela. Natuurlijk in de stijl van een chavista deugt er niets van de docu en is alles gelogen. Je ligt gewoon in een deuk als je ziet hoe ze zichzelf vastpraten en leugens vertellen.
Aangezien het "La Hojilla" verhaal op het end zit van de clip moet je even doorspoelen tot min 28.30. Voor degene die het nog niet kennen gewoon kijken vanaf het begin. De kwaliteit van de docu "The Trillion Dollar Revolutionary" is iets beter op de link die ik gaf.
groet
Alpha

Blogarchief