Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

donderdag 31 januari 2008

Denk je dat we dom en onwetend zijn Chavez!!!

Chavez blijft maar ontkennen dat er GEEN Venezolanen zijn, die ontvoerd en momenteel in handen zijn van de FARC en ELN. Natuurlijk "liegt" de president van Venezuela weer eens, omdat dit niet in zijn straatje past om deze guerrilla strijders een legale status te geven.

Laten we proberen om het geheugen van Chavez eens op te frissen.

We pakken het rapport erbij van de Fedenega wat is gedateerd 29 december 2007. dit dus na de idiote "lobby" van chavez voor een legale status van de FARC en ELN
Afgelopen jaar waren er maar liefst 264 mensen ontvoerd in Venezuela. Hallo mijnheer de president "TWEEHONDERD-EN-VIERENZESTIG" personen!!! En dit zijn alleen mensen die werden ontvoerd in Venezuela.
De meeste werden ontvoerd ( 77 personen) in het noordwesten van de staat Zulia, op de grens met Colombia.

The operations conducted by the Anti-kidnapping Command along the Venezuelan border areas have been unsuccessful, according to the Venezuelan Federation of Cattle-raisers (Photo: Fernando Sánchez / El Universal)


Mijnheer de president als u nu denkt dat ze daar liegen in Zulia, omdat daar uw tegenstander Rosales woont!
Dan heb ik hier een lijstje dat het hele land zo'n beetje het werkterrein is, van in uw ogen de liefdadigheid's organisatie op het gebied van mensenrechten en politiek de FARC!!!

laten we eens beginnen met het lijstje.

 1. Zulia (77)
 2. Táchira (34),
 3. Barinas (31),
 4. Yaracuy (25),
 5. Capital District and Miranda (20),
 6. Mérida (16),
 7. Bolívar (15),
 8. Apure (10),
 9. Carabobo (10),
 10. Falcón (4),
 11. Portuguesa (4),
 12. Cojedes (3),
 13. Aragua, (2)
 14. Sucre, (2)
 15. Trujillo, (2)
 16. Anzoátegui, (2)
 17. Nueva Esparta, (2)
 18. Lara and Guárico, (2)
 19. En er was maar 1 ontvoering in de staat Vargas.

Dit waren de ontvoeringen in 2007. Momenteel zijn er nog 68 Venezolanen (2008) die in handen zijn van de FARC!!

En deze mensonwaardige regering blijft maar ontkennen dat er Venezolanen ontvoerd zijn en in handen van de FARC en ELN zijn.

Droom zacht mijnheer de president met de wetenschap dat wij de bevolking van Venezuela dom en onwetend is.

De dag komt met rasse schrede dat je ruw en cru uit je droom wordt gewekt!!

Groet
Alpha

Blogarchief