Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

woensdag 2 januari 2008

Drugs Baron Chavez

De invoer van cocaïne naar Spanje vanuit Venezuela bedraagt momenteel 80%.

Hiermee is Venezuela de grootste leverancier geworden van de drugs die illegaal Europa binnen gesmokkeld worden. De DEA heeft met deze laatste cijfers een alarm uitgevaardigd bij de CICO een Spaanse organisatie ter bestrijding van criminaliteit.
De Amerikaanse anti drugs bestrijding waarschuwt dat de Venezolaanse strijdkrachten wapens verkoopt aan de FARC, kleine eenheden verkopen valse paspoorten en escorteren zelfs tegen een vergoeding lucht transporten en zee transporten voorzien van drugs in en rond de Orinoco delta. Dit volgens de Spaanse krant La Razon.

De Colombiaanse drugs bestrijding verklaart dat het drugstransport naar Europa en Mexico met "500 %" is toegenomen onder het bewind van Chavez. Ook verklaren ze dat er 117 illegale landingsbanen zijn aangelegd voor het drugstransport. Uiteraard beveiligd door het leger van Venezuela.

Volgens "Farid Feris Dominguez" een grote dealer die momenteel gevangen zit in Colombia, is Venezuela onder H. Chavez een haven geworden voor grote drugs transporten.

De bewijzen zijn overduidelijk, maar
Chavez heeft dit alles al afgedaan op zijn gewone manier door te zeggen dat het leugens zijn. Iets anders kan je ook niet verwachten van deze man. Hij zei ook nog dat "the Empire" hierachter zit en dat ze de wereld misleiden.

Ach Chavez toch......... onder jouw bewind is de criminaliteit met 200% gestegen. En was jij het niet die riep op de TV dat als je honger zou hebben en geen geld dat je dan ook zou gaan stelen!!

La Razón citó informes contra crimen organizado

Overigens had ik al eens een artikel gepost op het Venezuela prikbord over de toename van de drugs transporten.

Groet
Alpha

Blogarchief