Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

dinsdag 29 januari 2008

Duitse onnozelheid of Europese onnozelheid!

Een prachtig artikel van http://www.cubaencuentro.com en dit geeft weer aan dat we van Europa weinig of niets hoeven te verwachten.

De Duitse minister van buitenlandse zaken, Frank-Walter Steinmeier, is vol lof hoe de EU de problematiek aanpakt van Cuba.
Jawel even over Cuba dit keer. Aangezien de grondlegger van Cuba 'Castro' iedere keer raad moet geven aan Chavez en die dit dan blindelings uitvoert.

Deze man vind dat de mensenrechten in Cuba vooruitgang boeken. En dat de dialogen met Havanna op hoog niveau een succes is.
Met name dat er wat politieke gevangen zijn vrijgelaten.

Hij haalt in het artikel ook nog even Venezuela aan en dat we na de problemen met het socialisme nu ook niet echt verder willen met Chavez. net of alles al voorbij is!!

Waar komt deze man vandaan. Is deze man wel eens op bezoek geweest in Cuba.
Of heeft deze man alleen de film gezien van Oliver Stone met "Comandante" of Michael Moore's docu "Sicko" over the geweldige gezondheidszorg.
Alles behalve dat het goed gaat met Cuba en met de instelling dat het goed gaat met de mensenrechten is helemaal een aanfluiting.


Misschien moeten we de ministers in Europa ook eens kietelen dan komt misschien alles weer eens naar boven en ook het verstand.
Groet
Alpha

Blogarchief