Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

zondag 6 januari 2008

FARC bevestigd "kind is in Bogota"!

We hebben allemaal het nieuws kunnen volgen over de drie gijzelaars die vrij hadden moeten komen voor de kerst. Deze drie zouden met veel bombarie overgedragen worden aan Chavez.

Speciale eenheden en vliegtuigen zouden in de jungle van Colombia coördinaten krijgen waar ze eventueel zouden kunnen landen om de drie gijzelaars op te pikken. Allerlei beloftes werden gedaan door de Marxistische vriendjes van Chavez. Oliver Stone zou alles filmen en later in een documentaire uit geven. We weten ook dat er ineens sprake van is geweest dat het kind wat in gevangenschap geboren zou zijn al vrij zou zijn in Bogota. Dus dat er maar twee gijzelaars vrij zouden komen.


In eerste instantie kreeg Uribe de schuld dat hij zou liegen over het kind. De Venezolaanse minister van buitenlandse zaken
Nicolás Maduro verklaarde dat de regering van Venezuela niet de resultaten van de DNA test kan accepteren, omdat deze mogelijkerwijs door de Colombiaanse regering zijn vervalst.
Oliver Stone, ook al zo'n geflipte idioot, gaf ook direct Uribe de schuld en zei; "ga je schamen Uribe en heel
Colombia moet zich schamen om te zeggen dat het kind in Bogota is." Hij vervolgde met; "dit word alleen maar gezegd omdat jullie willen dat het media circus wordt gestopt". We zullen nu moeten afwachten wat Stone hierop te zeggen heeft dat de FARC heeft toegegeven dat het kind in Bogota Emmanuel Rojas is, het kind van Clara Rojas.

Al met al gaat Chavez nu wel af als een gieter. En de bedoeling om Uribe voor schut te zetten is omgeslagen in het voor schut zetten van hemzelf. Een miljoenen verslindende operatie met honderden journalisten, voormalig president en momenteel "first man" van Argentinië, Nestor Kirchner en nog een zevental andere beroemdheden waren afgereisd om de operatie "Emmanuel" te volgen. Helaas leefde emmanuela al twee jaar in
Bogota.
Het eindresultaat leverde drie lege zitplaatsen in een vliegtuig op en een fikse onkostenpost.


De FARC heeft overigens wel laten weten dat moeder en zoon binnenkort verenigd kunnen worden.

Blogarchief