Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

zondag 20 januari 2008

De waanzin/onzin van Chavez

Hugo Chavez is het synoniem voor het opleggen van veel veranderingen in Venezuela. Hij veranderde de klok met dertig minuten, de munt met drie nullen, de voorkeur voor de kleur rood (of je het nu mooi vindt of niet), de naam van het land, de toelaatbare namen van de pasgeborene (pas op als deze namen te veel op een gringo naam klinken), de nationale feestdag (te vieren een bloedige Coup poging), de curriculum geschiedenis van scholen (een revolutie te vieren dat nooit gebeurd), de vernieuwde methode voor tellen (voor de berekening van armoede, werkloosheid, inflatie, moorden, stemmen) en de richting van het paard op de nationale schild (hij heeft nu het gezicht links) .

Chavez, de veranderingen zijn niet alleen cosmetisch. Zij omvatten veranderingen voor het algemeen, erger is dat Venezolanen deze ondervinden op het gebied van huisvesting, werkgelegenheid, veiligheid, voedsel, onderwijs, gezondheid, bezit en handel. Meer alarmerend, maar ook een nieuwe nationale vijand (het kwade rijk), veel moderne wapens voor militaire avonturen, een enorm populaire reserve dat politiek gebogen is, krijgshaftige acties met Guyana en Colombia en oorlogszuchtige woorden in de verdediging van Iran en Bolivia, alle geïnspireerd Door de jingoism van de politieke groet, "vaderland, het socialisme of de dood."

Deze veranderingen in tegenstelling door een ongekende $ 35 miljard aan olie te exporteren en het importeren van $ 12 miljard van de consumptiegoederen van het imperium "vijand"; het kopen van de dollar van het imperium , deze is zwak in de wereld, behalve in Venezuela waar ze drie keer zoveel waard als de sterke bolivar (Bolivar Fuerte) ; Exorcising de Rooms-Katholieke Kerk, ondertussen beweren dat Jezus een Bolivariaanse socialist is; liefdevolle honkbaltrips en reisjes naar Orlando Florida, terwijl we dit moeten haten; uitgezonderd de burgerij van de wilde-kapitalistische socialisten, bekend als de bolibourgeoisie.

Meer tegenstrijdigheden bevatten de kritiek, op het geweld van het rijk, terwijl de ergste aantijgingen van Chavez is dat hij Amerika veroordeelt voor de behandeling van gevangenen, terwijl een record "800" Venezolaanse" gevangenen werden vermoord in de afgelopen twee jaar!! Maar de meest uitzinnige waanzin is wel dat hij zijn volk vergeet, door te strooien met geld in het buitenland (miljarden dollars), om de wereldbevolking (6,500,000,000) te laten zien dat de 21ste Eeuwse revolutie in feite de weg opent naar het hemelse paradijs.

Wil het niet te lang maken, maar er is zoveel onzin van dit manneke, dat ik denk dat initialen van Hugo Chavez (H.C) staan voor "High Crap".

Groet
Alpha

Blogarchief