Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

donderdag 10 januari 2008

Isla Margarita

Wat is er mis met een paradijs. Helemaal niets natuurlijk. Maar krijg toch wel een nare smaak in mijn mond toen ik het volgende onder mijn ogen kreeg.

Er zijn volledige sex reizen te boeken op Isla Margarita! We hebben het over een all in exclusieve vakantiereis.

We weten dat Chavez en zijn kornuiten zich soms gedragen als een ayatollah. Er werden opmerkingen gemaakt over grote billboards die iets te veel van het vrouwelijke geslacht lieten zien. Was er ook niet een opmerking van Chavez dat RCTV te veel "seks" liet zien en mede daarom zou moeten sluiten. De opmerkingen van Chavez, dat vrouwen rokken moeten dragen en geen jeans, omdat dit te strak en te nauw om de kont zou zitten. Maar weet Chavez dat er complete sex reizen zijn te boeken naar Isla Margarita!!

" Adult Vacation Getaway " geeft complete reizen weg waar de sex wordt gepromoot.
Er is een verslag waarin de "eigenaar" verklaart dat er alleen een "vriendin" is die klaar staat om je vakantie meer inhoud te geven. Hij promoot alleen vriendinnen bij de reis geboekt bij zijn hotel. Maar zoals je kunt zien in de clip blijkt het om andere zaken te gaan. Er wordt gewoon gesproken over dat een klant een vibrator wilde uitproberen bij een meisje.
De receptioniste bleek in het bezit te zijn van een domme humor. Bij de nieuwe reiziger die informatie kreeg over het hotel met bijbehorend meisjes. Ze maakte de "grap" dat als de klant voor een meisje kiest ze dan haar tandeborstel en bikini mee neemt naar de kamer en daar de rest van de tijd doorbrengt, maar dat dit niet betekend dat er direct getrouwd moet worden. En als er problemen zijn met een "meisje" dat dit direct kenbaar gemaakt moet worden.

Ook op You tube is er nu een clip te zien, voor het gemak staat deze nu ook hier.Wil er wel bij zeggen dat het gaat om een exclusief hotel. En volgens de reportage gaat het om een legale situatie!!

Nu is Chavez vorig jaar bezig geweest met een miljoenen verslindende campagne om zijn voorstellen van een nieuwe grondwet er door te krijgen. Dit helemaal ten faveure voor zijn eigen ego. Waarom niet een voorstel om deze praktijken een halt toe te brengen. Het zou passen in het straatje "mission Seguridad".
Het zou zeer zeker ten goede komen van de naam Isla Margarita in Venezuela en niet direct het woord seks-industrie oproepen.

Groet
Alpha

Blogarchief