Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

maandag 21 januari 2008

Twee clips de Coca clip en een vette leugen

Vandaag alleen maar twee video clips de eerste een vette leugen van de hypocriete Chavez en de tweede de clip waarin hij toegeeft coca te gebruiken!!
Het moet niet gekker worden!!

We hebben weer een vette leugen van Chavez te pakken. Hij loog erop los met het interview in 1998 met Jorge Ramos. En nu dus een video clip van zijn Alo Presidente uit 2004.
Hij zegt in 2004 in een "alo presidente" in Cartagena dat hij zich nooit zou inlaten met guerrilla's die zich in Colombia ophouden. Ach....... en hij herhaalt het zelfs nog een keertje.

Woorden zijn overbodig


Tja en in de tweede video geeft hij toe dat hij coca gebruikt, later zegt hij het nog een keer maar dan cocapasta!!. Deze krijgt hij opgestuurd van zijn vriend Morales van Bolivia. Hij laat ook nog even zijn biceps zien en zegt erbij "kijk hoe goed ik eruit zie". En hij recommandeert dit goedje ook nog aan!!
Deze man is gewoon de weg kwijt. De vermoedens dat hij gewoon een junk is komen uit!
En deze man is nu president van Venezuela. Een dommere clown kan je op deze wereld niet vinden.Groet
Alpha

Blogarchief