Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

zondag 27 januari 2008

Update 1 en 2 Pre-War situatie met Colombia door Junk Chavez

Update 1
Volgens zeer sterke geruchten heeft Baduel (voormalig minister van defensie en beste vriend van Chavez) een brief gestuurd naar de regering van Colombia!! Om vooral geen attentie te geven aan wat Chavez doet en uitkraamt.
Baduel heeft ook de militairen een bericht gestuurd!! En wel aan dezelfde militairen die druk hebben uitgeoefend op Chavez om de de nederlaag van het referendum (op 2 december 2007) te erkennen.

Dit ondersteund wel direct mijn schrijven dat 2002 eerder voor de hand ligt dan een oorlog met Colombia.

Nu nog een bevestiging van de brieven van Baduel in het nieuws en wie weet wat er dan gaat gebeuren.

Update 2
Het staat dus al in de krant over Baduel.
Het is nu wachten op Chavez en zijn reactie.
www.eluniversal.com/2008/01/26/pol_ava_baduel-pide-a-colomb_26A13...
www.megaresistencia.com/portada/content/view/1331/

De spanning loopt nu niet alleen meer op met Colombia, maar ook in Venezuela.
En alles hangt nu af van de reactie van Chavez.


Groet
Alpha

Blogarchief