Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

zondag 6 januari 2008

Vliegtuig stort neer in de Carribean

Op 4 januari om 12 uur is er een vliegtuigje neergestort bij het archipel Los Roques.
Het slechte weer bemoeilijkt de zoektocht naar het vliegtuigje en de inzittende.

Vandaag 06-01-2008 het laatste bericht over dit ongeluk. (Spaans)


De director Antonio Rivero van de burger veiligheid verklaard dat er 18 personen aan boord waren. Dat betekend dus 4 personen meer dan de oorspronkelijke berichtgeving van 12 (buiten de piloot en co-piloot)
Het gaat nu om 8 Italianen, 1 Amerikaan, 3 Venezolanen en 4 personen met een nu nog onbekende nationaliteit. En de piloten Esteban Becil en co-piloot
Ósmer Dávila.

De volledige passagierslijst zoals hij eerder was uitgegeven en een gedetailleerd verslag met foto's is hier te vinden.


Groet
Alpha

Blogarchief