Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

vrijdag 25 januari 2008

Weblog Awards

Las net dat Daniel met zijn blog "Venezuela News And Views", is genomineerd voor een weblog award. Normaal zou ik er geen aandacht aan schenken, maar omdat Daniel een politiek blog heeft en Chavez en zijn kornuiten bekritiseert, wil het wel onder de aandacht brengen.
Hij is genomineerd bij de 5 beste Latijns-Amerikaanse weblogs, geplaatst op politiek gebied.
Een stem voor dit blog geeft meer kans dat hij wint en daardoor meer publiciteit krijgt.
Wat dan ook weer resulteert in meer bezoekers van zijn blog en daardoor brengt hij Chavez meer onder de aandacht in de wereld..

Natuurlijk is het vrijblijvend, maar ik zie het als een extra kans om Chavez de kritische publiciteit te geven die hij verdient.

Op deze link kan je je stem kwijt

groet en een prettig weekend
Alpha

Blogarchief