Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

zondag 3 februari 2008

Chavez uit nog meer dreigingen naar Colombia

Gisterenavond was er weer een nationale uitzending van Chavez. Alle kanaaltjes sprongen weer op rood. En ik moet zeggen als die man begint te lullen, val ik in slaap. Dus alles gemist of mag ik ook zeggen heerlijk tukkie gedaan en niets gemist. Ik kan er niets aan doen die man begint echt op mijn slaapspieren te werken. Maar gedurende de dag komt er allerlei info binnen wat hij gezegd heeft.
En het is wederom een hoop onzin . De leugentjes zullen we de aankomende dagen even nader aan het licht onderwerpen.
Het was vandaag exact 9 jaar Chavez aan de macht. Het is carnaval en prins Chavez "Alaaf, Alaaf liet vandaag zijn luchtmacht showen. althans hier boven Valencia was het toch druk met die migs. Ze zijn tientallen keren overgevlogen en de trommelvliezen dreunen nog na.

Nu we het hebben over de vliegtuigen en de Cadena. Gisteren liet Chavez een iets gespierdere taal horen.
Hij beschuldigde Colombia ervan om een invasie te organiseren en waarschuwde dat elke aanval met kracht word beantwoord.
Chavez zei zelfs dat binnenkort de vuurkracht van de Russische gevechtsvliegtuigen worden getest!! Hij zei letterlijk "we willen niemand pijn doen, maar maak geen misstappen met ons, want jullie zullen er 100 jaar spijt van hebben"!!!
Hij ging verder met dat zijn leger was getraind, gewaarschuwd en binnenkort wil hij de wapens testen van 24 Russische Sukhoi gevechtsvliegtuigen.

"Probeer er maar niet eens aan te denken, Colombiaanse oligarch's, je loopt tegen een muur van soldaten van Bolivar aan"!! "Heel binnenkort zullen we gaan schieten met de Sukhoi , ik wil de eerste afvuren" waren de woorden van Chavez. (De sukhoi raketten hebben een bereik van 200 kilometer)

Tja......carnaval of niet, Prins "Alaaf" Chavez is nu niet het feestnummer die je uitnodigt.
Deze populist, ex militair, nu president, verslaafd, psychotisch, schizofreen, kapitalist voor zichzelf en uitbuiter van het volk met zijn socialistische revolutie. Is dus wel degelijk een gevaar en niet alleen voor zijn eigen bevolking. Hij wil op de een of andere manier een conflict uitlokken. En het is gewoon zo dat als je diep graaft je altijd wel een conflict kan uitlokken. Zou hem goed uitkomen om de problemen die er zijn in het land op deze manier weg te drukken.

groet
Alpha

Blogarchief