Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

dinsdag 12 februari 2008

Fidel.........., Kijk Chavez...... zo los je het op!!!!

Cuba, 2007. Mummie Castro krijgt bezoek van junkie Chavez.
Ze hebben het over epidemische uitbraken tijdens een brunch in Havanna in het privé ziekenhuis van Fideltje, met doorzonkamer op de bovenste verdieping, gelijkend op een prachtige penthouse. Goed ogende broeders lopen schuddekontend aan en af met lekker dingen. Fidel weet waar Chavez van houdt!
Chavez zegt, ik doe alles voor de bevolking, geef ze op papier toezegging voor bouw ziekenhuizen, op papier betere voorlichting omtrent gezondheidsvoorzieningen, op papier 15.000 dokters van jou Fidel!!. Geef op papier geld uit voor betere schoonmaak in de stad. Heb op papier belooft met betere en goedkopere medicijnen. Alles, maar dan ook alles staat op papier!!! Maar ik zit met die vervelende mug die Dengue veroorzaakt en die laar zich niet kisten door papier!!
Nu in Zulia hebben we echt een dengue plaag. We hebben Rosales al verantwoordelijk gesteld dat hij de oorzaak is, maar de bevolking gelooft het niet. Ze willen het zien, zwart op wit en op papier!!
Kijk Hugo, het is zo simpel. wij hebben hier ook ieder jaar een dengue epidemie.
De mug is niet uit te roeien doordat we er geen donder aan doen, alleen op papier dan. We kunnen dit geld wel beter gebruiken, ja niet dan!!!
Dus wat doe ik nu steeds, ik geef op papier de CIA de schuld. Je laat een onderzoek instellen naar die mug en je maakt het erger dan het al is. En zoals altijd schuif je de schuld af op de "Empire". Dit heb ik ook gedaan in 1981 en laten we eerlijk zijn wat toen hielp helpt nu ook. En de bevolking van Venezuela weet dit niet, zeker niet bij die leeghoofden die in de Barrios wonen. Ze konden toen niet lezen en nu weten ze nog niet hoe internet werkt.

Misschien een beetje vreemd verhaal, maar dat Chavez kopieert van het verleden van Fidel is zeker een feit.

Dit is een link naar de dengue epidemie in Cuba. En zie hoe vaak het voorkomt in Cuba. www.lanuevacuba.com/archivo/humberto-corzo-1eng.htm
Er wordt ook gemeld op de link dat het verdacht is de dengue epidemieën.
Maar deze link brengt het beter in beeld over cuba en de CIA. een artikel uit 1981, query.nytimes.com/gst/fullpage.html?res=9501E6D7163BF934A15754C0A...

Dat Chavez dus kopieert van de seniele mummie bewijst deze link, helaas in het Spaans. www.noticierodigital.com/forum/viewtopic.php?t=329547&highlig...
Het is een gekopieerd stukje vanuit www.panodi.com. Dus dan moet het wel waar wezen volgens chavista's.

Wie weet wat Fidel nog meer heeft gezegd in het verleden en dat we dit later ook als "nieuws te horen krijgen.
Een ander voorbeeld is wel dat Chavez al 25 moordaanslagen heeft overleeft in 9 jaar. Fidel zit met zijn gemummificeerde aantallen al een stukje hoger.

Toeval of niet, Chavez komt terug uit Cuba en heeft ineens voor alles een oplossing en en verklaring.

Maar met carnaval 2008 zie je ineens een praalwagen (overigens was de hele optocht een grote mislukking, zowel in feest gevoel als in propaganda, in Caracas, zie de post van Daniel Venezuela News and Vieuws.
Bij deze de super domme "praalwagen over preventie tegen dengue.


Groet
Alpha

Blogarchief