Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

zaterdag 16 februari 2008

De duurste camping ter wereld staat in ...........

Confinanzas in 1994
De duurste camping ter wereld staat echt wel in Venezuela. Nee geen airco, geen wc, douche, stromend water, maar wel een geweldig uitzicht.
Het is 1 van de gebouwen dat staat in de "skyline" in de stad Caracas. Het is een 190 meter hoog gebouw met 45 verdiepingen en daarmee direct een van de drie hoogste gebouwen in Venezuela. Het was bedoelt om daar een financieel centrum in te houden. Helaas werd het nooit voltooid en dus nooit geopend. Het is het gebouw op Confinanzas op de avenue Andres Bello in Caracas. De "Icon" van de stad.

Het gebouw was "klaar" in 1994. En in 2005 wilde de toenmalige burgemeester het geschikt maken voor woningen.
Op zich niet een vreemd idee. Het gebeurd overal in de wereld.
Alleen het geschikt maken voor woningen zoals beloofd was, is nooit echt lekker uitgevoerd. En ja waarom zou je ook als je geen woningnood kent in Caracas, bergen zat!! Momenteel ziet het gebouw er zo uit en is volledig ingenomen door (EX) daklozen.
Ze hebben een manier gevonden voor een nieuwe airco, gewoon de ramen eruit drukken. Heb gehoord dat het bovenste kantoortje op de 45ste verdieping nog vrij is "penthouse", alleen ben je per dag een paar uur aan het trappenlopen.
Woningnood In Venezuela, ruim negen jaar kon hij iets hier aan doen. En geloof me het was makkelijk scoren met een gebouw wat leeg stond. Maar misschien scoort hij liever met coca!!

Groet
Alpha

Blogarchief