Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

dinsdag 5 februari 2008

Demonstratie tegen de FARC is ongekend succes

Wat begonnen is met een initiatief van 1 man, Oscar Morales uit Colombia drie weken geleden is uitgegroeid tot een wereldwijd succes.
Hij besloot een Facebook aan te maken om een protest te laten zien tegen de leugens, wreedheden en krankzinnigheden van de terroristengroep Las FARC die in de afgelopen 40 jaar duizenden Colombianen en buitenlanders had vermoord en ontelbare ontvoeringen op hun naam had staan.
Drie weken na dit initiatief met het "Facebook" over Las FARC waren er al 190.000 leden verspreid over de hele wereld. Dit massieve sociale netwerk fenomeen heeft de initiatief nemer Oscar Morales doen besluiten om 4 februari als datum te geven voor een wereldwijde demonstratie tegen de FARC.
Opvallend detail is wel dat er "geen" politieke partij of geroutineerde leiders het protest hebben geholpen te organiseren. Dit is geheel door burgers georganiseerd, omdat ze nu eens gehoord willen worden.

Er zijn al zoveel foto's en video's te vinden van dit enorme succes maar......wat is nu beter om af te sluiten met een wereld overzichtskaart van dit protest.

Klik voor vergroting


Groet
Alpha

Blogarchief