Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

donderdag 28 februari 2008

Farc laat vier gijzelaars vrij, maar!!!

Super dat er vier gijzelaars zijn vrijgelaten. Dat ze niet op 31 januari vrijkwamen was gewoon omdat ze te verzwakt waren. Dit was eerder gezegd door de FARC.
Iedere gijzelaar die vrijkomt is perfect en voor hun en hun familie ben ik blij dat ze hun familielid weer terug zien. Overigens ben ik er nog steeds op tegen op de manier waarop ze vrijkomen.
De FARC heeft Panama al bedreigd met ontvoeringen als ze de onlangs genomen FARC strijders niet vrij laten. Hetzelfde geld voor Colombia, ze willen een vrije zone waar geen militairen komen.

Dan het bericht dat Ingrid Betancourt heel erg ziek is. Dit heeft 1 van de vrijgelaten gijzelaars gisteren verteld.

De president van Frankrijk heeft al een bericht gestuurd naar de FARC. (ze schijnen allemaal het GSM nummer te hebben van Marulanda of een postbus te hebben in de jungle) Hij wil persoonlijk de zieke Betancourt ophalen.
Betancourt heeft volgens de Franse president nog maar enkele weken te leven. Betancourt was de persoon die het meest te lijden had in gevangenschap. De FARC reageerde alles af op Betancourt.

Heerlijk he deze "politieke" partij de FARC. Zo menselijk dat ze zelfs doodzieke gevangenen niet laten gaan.

Overigens wel een slimme zet van de Franse president Nicolas Sarkozy. De FARC staat nu voor het blok. Als ze Betancourt nu niet laten gaan zal er een golf van negatieve publiciteit over hun neerkomen.

De gijzelaar die haar het laatst gesproken heeft
Luis Eladio Pérez en nu vrij is, heeft gezegd dat de FARC Betancourt nooit laat gaan.

Het is te hopen voor de familie van Betancourt en voor haarzelf natuurlijk dat er snel een einde komt aan de nachtmerrie die al 6 jaar duurt. En zo'n groepering moet een legale status krijgen!!!

groet
Alpha


Blogarchief