Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

woensdag 27 februari 2008

Fraude door H. Chavez?

In Nederland gaan regering kornuiten al voor schut als ze een consumptie bonnetje van een kop koffie verkeerd declareren.

Chavez pakt het iets groter aan!
De grondwet is voor het volk en moet zich daar aan houden. Voor regerings kornuiten geld deze grondwet niet. Deze hebben een heel andere grondwet een ongeschreven grondwet die veranderd met wat ze willen doen.

Vorig jaar is H. Chavez even naar Saudi Arabië geweest (opec?) en daarna even doorgereisd naar Europa en heeft daar 4 landen bezocht. De trip was van 5 tot 29 november 2007. Natuurlijk ga je als president niet alleen, je neemt ook wat personeel mee. Chavez denkt hier heel anders over. Je neemt niet alleen personeel mee, maar ook wat familieleden en kennissen. Dus groeit het bestand van meevliegers en vakantiegangers. In totaal ging Chavez op reis met 360 personen!!
Natuurlijk moest er ook onderdak verschaft worden aan de "toeristen". Het onderdak geven kostte de Venezolaan 7.000.000.000,-- Bs, dit komt bij mijn calculatie uit op US$ 3.255.814,47 delen we dit door 360 personen dan geeft dit US$ 9.043.92 per persoon, delen we dit door 24 dagen dan was het onderdak per dag per persoon US$ 376.83. Dat nu noem ik een socialistische vakantie!! Neem aan dat het "all inn" was voor deze prijs.

Denk nu niet dat Chavez dit betaald heeft uit eigen zak. Dit is gewoon gejat van de bevolking.

Solicitan a la Fiscalía antejuicio para Chávez por corrupción

Gelukkig zijn er mensen die dit aankaarten en zelfs met harde bewijzen komen van dit uitstapje.
Hidalgo Valero een oud militair heeft Luisa Ortega Diaz, hoofd van het hoge gerechtshof gevraagd om opheldering te krijgen van H. Chavez. En niet alleen een mondelinge uitlegvan Chavez, nee gedetailleerd met bewijzen waarom er zoveel is uitgegeven.
Hidalgo Velero heeft bewijs dat niet alleen regeringsfunctionarissen deze "toeristische" trip hebben gemaakt.
Hij zegt ook dat het geld beter besteed had kunnen worden aan 15 nieuw te bouwen ziekenhuizen!!

Denk niet dat Chavez hier wakker van ligt. Deze corrupte crimineel zou met een echte democratie allang achter de tralies zitten. Als ik Velero was zou ik maar onderduiken.

Het is trouwens niet de eerste keer dat Chavez geld weggeeft voor een vakantie reisje aan familie of vriendjes. D. Ortega mocht ook al het genoegen hebben om met familie lekker op reis te gaan met de centen van de Venezolaan.

Er wordt zoveel geld weggeven en er wordt niets aan gedaan.
Nu dit weer in de krant, US$ 20.000.000. aan Belize. Er waren daar verkiezingen dus moest er geld heen.
Denk als je dit jaar (2 maanden oud!) alle bedragen gaat optellen die geschonken zijn, je dan flink schrikt.

groet
Alpha

Blogarchief