Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

woensdag 27 februari 2008

Venezuela terroristen lijst (deel 2)

Het nieuws over Chavez, zijn regeringsidioten,Venezuela, drugs, miljardendollars, buitenlandse rekeningen, komt allemaal zo snel dat het eigenlijk niet eens te bevatten is hoe corrupt dit zooitje is.
Het gekke is dat alles ergens gelinkt is met elkaar. Iedere keer zie je een naam die weer in verband staat met een ander naam.

Als we de Antonini zaak nu eens nemen, de Maletagate, dan is dit zo'n wijd opgezette organisatie van hoog tot laag dat je nekharen beginnen te rijzen. Zelfs de chauffeur opent deuren tot spionage.
Je komt dan weer bij de DISIP, dat is de Geheime dienst van Venezuela. Volg je de DISIP dan kom je weer bij de aanslag op Fedecamaras 1,2,3,4 en deze aanslag is gewoon gepleegd door de regering. En dan kan je hiervandaan wederom naar burgemeesters en gouverneurs gaan. Antonini als je die volgt dan kom je uit bij ongelooflijke bezittingen van regeringsambtenaren inclusief de baas van dit zooitje H. Chavez . Je komt dan uit bij drugstransporten en drugsbazen en uiteindelijk bij de FARC en wederom bij Chavez.

Zelfs als je het nieuws hier elke dag volgt dan raak je soms de weg kwijt, dus ook ik. Kan me voorstellen dat buitenstaanders die zo nu en dan wat lezen en op mijn blog en deze ding leest dat ze denken dat verzint ie!! Ik heb nog nooit in mijn hele leven zo'n corrupt zooitje meegemaakt als hier in Venezuela. Zelfs Rusland en Zimbabwe en alles wat er tussen ligt is niet zo corrupt als hier. Het komt ook allemaal zo ongelooflijk over, maar Chavez steelt het hele land leeg. Hij doet net of geheel Venezuela zijn achtertuintje is.

Natuurlijk zal dit gevolgen hebben voor Venezuela. Het is niet voor niets al voorgedragen om geplaatst te worden op de terroristen lijst. Jawel er zijn zelfs linken naar

  • Hizballah
  • Hamas
  • Al-Qaeda
  • FARC
  • ELN
  • ETA
  • Iranian Revolutionary Guard Corps
Een speurtocht van geld op verschillende buitenlandse rekeningen geeft aan dat er bankrekeningen zijn in de hele wereld zoals Panama, China, Andorra en vele andere landen op naam van Venezolanen die geld gestort kregen van de regering Chavez. Alleen al in Miami zijn er miljarden dollars gevonden afkomstig van de regering Chavez.

Door dit zal het niet lang duren of Venezuela zal ook op de terroristen lijst komen.
Hoe is het toch mogelijk dat een land zo kan afglijden.
Wat het gaat betekenen voor Venezuela om op zo'n lijst te komen is nog niet te overzien.
Maar normale handelsbetrekkingen word onmogelijk.
Het is gelukkig nog niet zover en de bevolking van Venezuela kan in november laten zien dat ze genoeg hebben van dit ongelooflijke corrupte zooitje.

Of begint Chavez dan een burgeroorlog, dit heeft hij al meerdere keren aangekondigd. Lina Ron wil al met een bom Globovision het uitzenden beletten. En als er oorlog moet komen dan komt het maar!!!

Hier de clip van dit gestoorde mens.

groet
Alpha

note: zoveel nieuws dus vandaag maar even wat dingen samengevat. Kom later wel terug op bepaalde items.

Blogarchief