Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

zaterdag 2 februari 2008

Isla Margarita als sex-oord!!! (deel twee)

Op 10 januari heb ik een artikel geschreven over een reisbureau wat sex-reizen verkoopt vanuit Engeland. Het gaat om een hotel die voor de periode van je verblijf een "vriendin" heeft.
Zag wat gemaakte opmerkingen staan uit reacties van "deel 1" dat er overal prostitutie is. Daar ben ik het helemaal mee eens. In elk land is er prostitutie.
Maar moet Isla Margarita dezelfde naam krijgen als bijvoorbeeld Thailand.
Moeten de meiden uit Venezuela bekend komen te staan als hoertjes.
Moeten de meiden uitgebuit worden voor vleselijk contact.
Moeten de meiden gedreven door armoede hun alles laten welgevallen.
Wie zijn wij als rijke westerling dat wij dit mogen doen, het profiteren van armoede!!
Vandaag het tweede gedeelte van Isla Margerita als sex-oord voor mislukte drolfiguren uit het rijke westen. In dit tweede deel wordt het veel duidelijker dat het gewoon een prostitutie hotel is.
De dames van plezier moeten gewoon doen wat de klant wil, zo niet wordt ze ingeruild als een object dat niet werkt. En het is zelfs mogelijk om twee hoertjes mee te krijgen naar je kamer. Het hotel werkt wel mee met je wensen.
Blijf erbij dat het een schande is dat je zomaar een "sex-reis" vanuit Europa kan boeken.
En ik ben echt niet de heilige Sint Pieter.Er is een artikel in de krant van El Sol de Margarita dat ze een missie hebben opgestart om kinderen en teenagers uit te leggen wat het Sex-toerisme op Margarita voor gevolgen heeft.
Het is een mission, maar niet een Chavez mission, jammer dat hij dit niet heeft opgezet, want hier had hij bij mij een puntje kunnen scoren. Vind dit een enorm goed initiatief en hoop dat dit artikel veel tongen losmaakt. Ze hebben het missie Oxígeno genoemd.

Groet
Alpha

Blogarchief