Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

dinsdag 12 februari 2008

Obama of Clinton

Kreeg een heel naar gevoel toen ik een video zag over de campagne leiders van Obama.
Nu heb ik niet zo'n hoge pet op van mijnheer Obama, maar de video deed me wel rillen.
Hier is ook op CNN veel te zien van de strijd bij de democraten. En daar vond ik al dat Obama veel onzin uitkraamde. Maar wat doe je tegen een hype als er een zwarte president kan komen.
Zelfs de eerste vrouw die president kan worden van Amerika kan deze hype niet veranderen.
Waarom moest ik nu "rillen"! Was zelfs verontwaardigd dat een kandidaat voor het presidentschap een levensgrote vlag heeft met daarop Che Guevarra. weet Obama nu niet dat het gewoon een massa moordenaar was en het vriendje van Fidel Castro was en aanbeden wordt door Hugo Chavez!! Kom op Amerika, Bush was niet veel, maar met Obama en zijn idee over Che kan ook niet veel goeds betekenen.Klik hier voor de Videoclip


Dat het nog erger kan bewijst onderstaande foto.
De slager van La Cabaña een geflipte Argentijn, op een Cubaanse vlag in een officieel Amerikaans presidentieel kantoor naast een Amerikaanse vlag. Meer dan walgelijk!!

Groet
Alpha

Blogarchief