Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

maandag 11 februari 2008

Sluist de PDVSA geld door naar UBS Zwitserland

Vandaag even wat nieuws uit Tal Cual. Haal eigenlijk nooit deze krant aan, dus bij deze een keer!
Is er een lek met het beslag leggen op de tegoeden van PDVSA?

Reuter kreeg te horen dat PDVSA de dollars direct naar Zwitserland stuurt. Het gaat om de UBS Bank in Zwitserland.
"Todo tiene que ir a UBS en Suiza ahora," dijo un operador quien pidió no ser nombrado. "Alles gaat nu naar de USB bank in Zwitserland,"volgens een operator die anoniem wilde blijven. Een woordvoerder van de PDVSA wilde niet ingaan op deze kwestie.
In Zwitserland is nog steeds het bankgeheim van kracht en geen mens kan er aankomen.
Vraag me dus af hoe het mogelijk is als er beslag gelegd word en dat ze nu na drie dagen (PDVSA) geld gaan overboeken.

Venezuela heeft ook nog een kanselier buiten de president en de vice president. Deze kanselier,
Nicolas Maduro, wist vandaag te vertellen dat Venezuela klaar is voor een economische oorlog!
Nu is er al weinig economie te bespeuren in Venezuela dus als je dit klaar noemt vind ik dit knap!
Hij kon ook nog vertellen dat de olie geen effect heeft en ook niet zal krijgen. de Venezolaan is voorbereid, getraind en sterk om de "Empire" aan te kunnen.
Ze hebben allemaal hetzelfde gebral als de president, wie je ook neemt en wat je ook neemt het lijkt allemaal op hetzelfde. Moet de eerste nog horen van deze regering die iets anders zegt, of laat doorschemeren dat hij erover nagedacht heeft.

Donatie Chavez aan scholen Nicaragua
Jawel Chavez is weer aan het uitdelen geslagen van het Venezolaanse geld.
Nicaragua wordt deze keer weer bedeeld en wel de scholen. De donatie is voor zowel de openbare scholen als de privé scholen.
In totaal worden er 400.000 rugtassen voor de schoolgaande kinderen uitgedeeld.
En 50.000 aktetassen voor de onderwijzers.
De Venezolaanse directeur Generaal van het ministerie van educatie, Luis Willow zal dit persoonlijk brengen.
Hier in Venezuela hebben we ook eens een actie gehad van Chavez. De kinderen uit de Barrios kregen een broodtrommeltje met een foto van Chavez erop om mee te nemen naar school.
Het lijkt erop dat het buitenland veel belangrijker is dan Venezuela. In alles kan je dit gewoon terug vinden.
Hier wordt zowat je hersens in elkaar geslagen als met een liter verse melk over straat loopt. En Chavez loopt maar uit te delen in het buitenland.


Groet
Alpha

1 reacties:

Guest zei

het lijkt allemaal zo simpel in deze landen zoals Venezuela, maar dat de zaak ondermijnd wordt nu Chavez aan de macht is kan ik me iets bij voorstellen en dat er dan geen melk is, is waarschijnlijk ook chantage want wij in Nederland verzuipen in de melk!!! wat ik naar voren wil brengen is dat jullie minder direkt moeten roepen op deze site meer moeten onderzoeken hoe het precies in elkaar steekt, want aan beide kanten worden natuurlijk wanprestaties(cq ondermijnen) geleverd en diegenen die dat doen moeten ze direkt voor de rechter gooien!!

Blogarchief