Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

donderdag 14 februari 2008

Venezuela op de terroristen lijst?

Ergens sta ik hier niet van te kijken als dit gebeurd.
Het is een logisch gevolg als je terroristen zoals de FARC en ELN beschermt.
Wereldwijd staan deze organisaties op de terroristen lijst.
Nu is de liefde voor deze organisaties bij Chavez enorm, hij wil ze een politieke status geven en zelfs een ambassade openen in Caracas voor deze guerrilla groepen.
Hiermee geeft Chavez dus aan dat hij het niet zo nauw neemt met buitensporige meningen. Hij drukt Venezuela dus de kant op van terrorisme. Je herbergt ze, je neemt de verantwoordelijkheid voor ze, dus dat maakt je ook automatisch medeplichtig!

Er was een uitspraak van de Amerikaanse Republikeinse Partij. Die wil Venezuela op de terrorismelijst zetten.

Natuurlijk hebben we een clip van Chavez die Bush om deze opmerking een terrorist noemt.

Klik hier voor de Clip (Nederlands)

Blogarchief