Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

donderdag 21 februari 2008

Veniran op randje van bankroet!

Het begon allemaal zo mooi. Venezuela zou met behulp van Iran tractors gaan produceren in Venezuela. Veniran werd hiermee opgericht!
Het plannetje werd op 18 september 2006 bekrachtigd.
Allerlei beloftes en toezeggingen werden gedaan door Chavez. De directeuren en medewerkers allemaal uitgezocht en "gescreend." Op zich helemaal te gek, eindelijk werd er eens verder gedacht en werd er iets geproduceerd in dit land.
Tja, zoals altijd met Chavista's gaat er iets mis. Op 20 februari 2008 een bericht in de krant dat de directeuren al twee maanden onvindbaar zijn en het betaal systeem veranderd is!!! Dit volgens Mr John Linares, een afgevaardigde van de wetgevende raad van Bolivar. En in januari 2008 zijn er maar 4 tractors in elkaar geknutseld en in februari hebben ze alleen maar onderhoudswerkzaamheden verricht. Volgens John Linares moet het voorkomen worden dat deze fabriek zijn deuren sluit, het is belangrijk voor plaatselijke economie.

Ben bang dat er vandaag of morgen ook zo'n soort bericht in de krant staat over de Veniran personenwagens.


Groet
Alpha


Blogarchief