Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

donderdag 7 februari 2008

Video invasie "kraken" van winkelcentrum Caracas

Update van gisteren over het "protest" dat er te weinig woningen zijn.

Hier vast de video clip

note: later meer......

Vandaag op 7 februari is er eigenlijk weinig meer nieuws bekend over deze bezetting.
Het betrof een protest tegen de regering dat er te weinig huizen zijn. ( kom op dit onderwerp "huizen" terug)
Wel dat de bezetting dus onder meer in samenwerking met, laten we het maar zo zeggen, met "officials" tot stand is gekomen. Er waren nog wat foto's op internet waar de"officials" druk aan het telefoneren waren. Dit alles wordt dus keihard afgewezen door de Metropolitan Politie (MP)
Er waren spandoeken te zien van de PSUV en er werd geroepen “Uh, Ah, Chávez no se va” dit is vooral bekend geworden als "DE YELL " voor de aanmoediging van chavista's voor Chavez.
Er werd zelfs melding gemaakt, niet terug te vinden, van meerdere (3) bezettingen!
Hier en hier terug te lezen.
Ga het niet goedkeuren dat "officials" hebben meegewerkt. Maar begrijp ook wel dat mensen het beu zijn om op straat te bivakkeren. En er worden gewoon te weinig huizen gebouwd. Beloftes zijn er genoeg geweest door Chavez, maar daden waren er niet.
Zou ze aanraden om Miraflores eens te kraken, daar staan ook bedden opgemaakt en wel.
In de clip word ook o.a gezegd dat Barreto (burgemeester) er op tegen is dat privé bezittingen zo worden bezet. De MP valt direct onder het gezag van de minister van justitie. Barreto kan geen orders geven aan de MP.
Tja... privé bezittingen, Chavez, chavista's zeg het maar!!


De metropolian politie ontkent dat ze geholpen hebben.
Maar er is ook Censuur bij globovision!!groet
Alpha

Blogarchief