Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

dinsdag 19 februari 2008

Wat aftreden... Fidel is niet afgetreden

Het is toch wel duidelijk nu. Chavez leeft niet gelijk met ons in dezelfde tijd!!

Hij heeft nog veel meer onzin uitgekraamd, zoals "er is geen gebrek aan voedsel en er is melk genoeg", maar daar kom ik later nog wel op terug.

Chavez gisterenavond op TV


Totaal van lotje zal ik maar even zeggen. De hele wereld weet dat Fidel afgetreden is, behalve Chavez!! Of hij kijkt naar nieuws wat niet van deze tijd is.
We hadden weer een cadena vanavond. Alle zenders sprongen op rood er was geen ontkomen aan. Ja het uitknopje.... Maar Chavez begon gelijk over Fidel en tot ieders verbazing ook het rode volk wat in de uitzending zat keek even ongelovig toen Chavez zei dat Fidel nooit aftreed en niet was afgetreden.

"Cuál renuncia, Fidel no ha renunciado". Is letterlijk wat Chavez gisteren avond zei.
Vrij vertaald: "Wat aftreden, Fidel is niet afgetreden"
Hij haalde de krant El Mundo aan!
Chavez ging verder: "In de krant El Mundo stond dat Fidel ontslag had genomen! Ik denk dat ik hetzelfde gedaan zou hebben met de mogelijkheid om herkozen voorzitter van de raad van staten te zijn. Het is tijdelijk, omdat hij niet meer hetzelfde kan doen als wat hij voorheen kan zoals reizen en steden bezoeken. Hij is nog niet hersteld van zijn ziekte. En dat is een alleen maar een gebaar. En dit is een les voor degenen die hard willen vastklampen aan de macht. Iedereen speelt een taak, die nu de functie heeft te vullen in de revolutie. Sluit nooit mannen als Fidel uit".

Hallo Chavez!! haal even de coca uit je mond neem een slok koffie of zo, want dit is wartaal.
Geen ontslag, wel aftreden, niet aftreden, tijdelijk uitzieken, niet voor altijd de macht, altijd de macht!!! Gebaar....wat voor een gebaar? Die man is op sterven na dood enne.... misschien al dood. Terug komen? uitgesloten!!! Niet op macht uit en daarom 49 jaar dictator spelen!! En zelfs jij wil altijd president blijven, wat was je boos met je verloren "reform".
Laten we Fidel nu maar gewoon uitsluiten en jouw tijd komt ook nog!

De tekst van Chavez is overal te vinden, bij deze even een link, 1 van de vele.

Groet
Alpha

Ps. Misschien moet hij deze brief nog krijgen.

Blogarchief