Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

maandag 4 februari 2008

Wereldwijde protestdag tegen las FARC

Vandaag in de hele wereld is er een anti "Las FARC" dag. Er zijn allerlei demonstraties tegen de FARC georganiseerd. Zag net op de TV president Uribe de menigte toespreken in Bogota, Colobia die waren gekomen om te demonstreren tegen de FARC.

Hier in Valencia is er ook een flinke demonstratie aan de gang. De hele stad is zowat afgezet.
Een reportage vanuit Caracas gaf een beeld dat het ongelooflijk druk is. Zag onder meer spandoeken met "porqué no te callas" En "no más FARC".
Dit moet werkelijk een schop in het gezicht zijn van H. Chavez. Hij als enige in de wereld die een legale status wil hebben voor Las FARC en moet zich nu toch wel heel piepklein voelen.
Een wereldwijde protestdag tegen las FARC en nu niet alleen de Venezolaan die hij makkelijk kan negeren. De wereld opinie tegen deze drugsverslaafde zal na zo'n dag als vandaag wel wat veranderen. Misschien dat de oogjes opengaan van de heren journalisten en veranderen ze hun toon in het schrijven over deze gorilla. Oeps...sorry Naomi het is een Stier.

groet
Alpha

Blogarchief