Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

vrijdag 7 maart 2008

Chavez is de echte "Mr Danger"?

Laten we eerst even beginnen wat Chavez brabbelde.
Op 9 november 2004 zegt de president van Venezuela in de persoon van Hugo Chavez dit.
"Ik support nu niet of in het verleden en zal ook in de toekomst geen support geven aan de Colombiaanse Guerrilla beweging, of steun geven tegen een democratisch gekozen regering.
Ik zweer dit bij god en mijn moeder". "les juro por Dios y mi madre santa".


Een paar feiten en ik ga ze echt niet allemaal opnoemen.
Chavez ontmoet FARC kopstukken in Caracas.
Chavez wil na een gesprek met de FARC deze terreurgroep een legale status geven.
Ergens nabij Valencia (Mariara) was een geheime ontmoeting met FARC leden.
We hebben gezien dat de regering Chavez goederen geeft aan de FARC.
Chavez houdt in zijn "alo Presidente" 1 minuut stilte voor de omgekomen terrorist Raul Reyes. In dezelfde week knalde een vliegtuig tegen een berg waar tientallen mensen bij omkwamen. Nog geen seconde stilte werd er gehouden voor deze mensen.
Door de aanval van Colombia op het grondgebied van Ecuador, wordt Chavez laaiend kwaad en stuurt 80% van zijn leger naar de grens. De FARC komt regelmatig uitrusten in Venezuela en Ecuador. In Ecuador, het kamp van Raul Reyes waren de Guerrilla's bezig om er een soort vaste plek van te maken. Een keuken, douchegelegenheden en een slaapbarak waren al klaar of ver gevorderd. Correa, de president van Ecuador wist van niets.
Uit de pc van Reyes komen verschillende documenten tevoorschijn. Betalingen van 300.000.000 dollar aan de FARC.
Onderhandelingen over Uranium en leveringen van wapens aan de FARC.

Denk dat het even wel genoeg bewijs is dat het zweren op god en zijn moeder gewoon leugens zijn.
Als je dit doet dan deug je niet.

Groet
Alpha

Blogarchief