Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

zaterdag 1 maart 2008

Che Guevarra

Met de Obama en de Clinton race om voor de democraten een gooi te doen naar het presidentschap, geeft ook ander nieuws. Obama was al eens negatief in het nieuws geweest doordat zijn campagneleiders een groot Che Guevarra vlag hadden hangen achter hun bureau.
Obama heeft hierop gereageerd en deze uiting van persoonlijke voorkeur bij de campagneleiders is nu verboden.
Maar het waait nog steeds rond de Che Guevarra. Dit brengt opnieuw feiten naar boven van Che, de dingen die hij geschreven heeft en gezegd heeft en voor onze president 'H. Chavez', die een vurig bewonderaar is van Che moet het allemaal gesneden koek zijn..

Dit is toch wel leuk voor H. Chavez, misschien kan hij deze uitspraken en geschreven opmerkingen wel gebruiken. Hij wil immers de scholen verplicht stellen om de toespraken van Che te leren.

Of........

Che heeft gezegd "The U.S. is the great enemy of mankind!". Tja....dat horen we dus ook van Chavez, er gaat geen dag voorbij of hij brabbelt dit in het Spaans "Los Estados Unidos son el gran enemigo de la Humanidad"

Maar zou hij dit ook zeggen?

"The black is indolent and a dreamer; spending his meager wage on frivolity or drink;
"The European has a tradition of work and saving."
“South American peasants are simply little animals.”
“Mexicans are a rabble of illiterate Indians.”

Net als de schrijver van het stukje zou ik ook wel eens willen weten wat Che te zeggen heeft over de Pers en Democratie.

Het is pure racisme wat er uit zijn gedachte kwam rollen. En hier wordt hij aanbeden door H. Chavez. Monumenten zijn er sinds kort te bewonderen in Venezuela.

Zelfs als Chavez in een auto zit heeft hij een afbeelding van Che bij zich.
Op de achtergrond is ook Sean Penn zichtbaar.

Heeft zijn familie niet ook een bestaan "voor de Robolution" gekend als arme boeren? En momenteel zeer grote "Finca's" bezitten.

Na: 'L.Tascon', is eigenlijk al weer oud nieuws, 'L. Ron', momenteel de pisang en eigenlijk hot nieuws.
nu: Che op de lijst van infiltrant?


Groet
Alpha

Blogarchief