Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

donderdag 13 maart 2008

De kind soldaten van de FARC

Voor al de mensen die de FARC een warm hart toedragen. En denken dat de FARC een vredelievend groepje is die een "legale status" verdienen.

Doe dit even in twee talen, zodat er "hopelijk" wat meer mensen zien wat voor achterlijk zooitje de FARC is en dat onze president H. Chavez, zoals gewoonlijk, helemaal verkeerd zit.
De teksten wijken iets af van elkaar, het Spaans is iets anders dan het Nederlands.De rekrutering van minderjarigen door de groepen 'narco-terroristische "Revolutionaire Strijdkrachten van Colombia - FARC en het Nationale Bevrijdingsleger - ELN, is een ernstige schending van de mensenrechten en een schending van het internationaal humanitair recht. "

El reclutamiento de menores de edad por los grupos 'narco-terroristas' Fuerzas Armadas Revolucionarias de Colombia - FARC y Ejército de Liberación Nacional - ELN , es una seria violación de los Derechos Humanos y una infracción al Derecho Internacional Humanitario.'
Dit Colombiaanse kind werd vermoord door een terroristische aanslag van de FARC

Este niño colombiano fue muerto en un ataque terrorista de las FARC a una población de Colombia.Front 27 guerrillastrijders van de FARC, in een van zijn typische actie van barbarij, een kind afgeslacht, omdat deze het niet eens was met de idealen van de FARC. Na hem vermoord te hebben en gevuld met explosieven is hij gewikkeld in cadeau papier en opgestuurd naar het leger van Colombia. Met een "grappige" brief, waar ze vermelden dat de FARC dit gedaan heeft en dat ze doorgaan met deze acties.

Guerrilleros del frente 27 de las FARC, en uno de sus tìpicos actos de barbarie, degollaron a un niño, acusándolo de no compartir sus ideales armados. Después de asesinarlo lo llenaron de explosivos y lo enviaron a las Tropas del Ejército envuelto en papel regalo y con una carta, en donde ademàs de atribuirse el terrible hecho de una forma burlezca, amenazaron con continuar efectuando este tipo de actos. El terrible homicidio se presentò en el municipio de Vistahermosa, departamento del MetaNota de las FARC encontrada en el cuerpo del niño asesinado

Opmerking door de FARC gevonden, op het lichaam van het vermoorde kindCriminele van de groep 'Jacobo Arenas', de bende 6 van de Revolutionaire Strijdkrachten van Colombia - FARC, die rond de woningen in het dorp van La Concepcion Mondomo in de omgeving van de stad Santander de Quilichao. Op de aanwezigheid van een leger patrouille werd het vuur geopend , ongeacht de aanwezigheid van burgers in de omgeving.

Bandoleros de la Columna 'Jacobo Arenas' de la cuadrilla 6 de las Fuerzas Armadas Revolucionarias de Colombia - FARC, que se encontraban alrededor de humildes viviendas en la vereda La Concepción del corregimiento de Mondomo, del municipio de Santander de Quilichao, al detectar la presencia de una patrulla del ejercito abrieron fuego contra esta, sin importarles para nada la presencia de civiles en los alrededores.

Slachtpartij van de FARC in Buenaventura

MASACRE DE LAS FARC EN BUENAVENTURA

Afro colombiaanse kinderen vermoord en slachtpartij van de FARC in Buenaventura, Colombia April 2005

Jovenes Afro Colombianos asesinados en una Masacre de las FARC en Buenaventura, Colombia el 1ro de Abril del 2005.

Foltering en moord van Rodrigo Piraquive door de FARC

Tortura y Asesinato de Rodrigo Piraquive por las FARC

De FARC landmijnen in de Llanos Orientales in zijn plan voor terugtrekking

Las FARC siembran minas antipersona en los Llanos Orientales en su plan de repliegue

Dit is de concentratie kamp of kampen waar Narco-Terroristische FARC hun gevangenen houden.
................. Dit is de leider van dit 'goede leger'.........


Este son los Campamentos o Campos de Concentracion donde los Narco Terroristas de las FARC mantienen a los secuestrados.
.................ESTE ES EL LIDER DE ESTE 'BUEN EJERCITO'.........
De FARC, de beste vrienden van Chavez, Correa en Ortega!!!!!!!

Las FARC, los mejores amigos de Chávez, CORREA y ORTEGA !!!!!!!!!!!

Groet
Alpha

2 reacties:

joop savaneta zei

Hallo Alpha.,
Bedankt voor je goede voorlichting over de Farc en Venezuela.
Ik kwam in de zeventiger jaren, toen ik op Aruba woonde, regelmatig in Venezuela. Een fijn land in die tijd en vooral onder de eerste ambtstermijn van Rafael Caldera.
Het probleem in Nederland is gelegen aan de dominantie van meer dan dertig jaar linkse media.
In mijn onschuld dacht ik altijd dat alle dictaturen verwerpelijk zijn. Echter in Nederland worden linkse dictaturen gekoesterd en wordt er weinig naar buiten gebracht over wat er onder die dictaturen allemaal mis gaat. Zolang er landverraders als een Harry van Bommel het bewind van een Chavez goed praten zie ik geen verbetering in de naiëve  Nederlandse denkwijze.
Groeten van Joop van Meel.

Alpha zei

Hoi Joop,

In een dictatuur is niet alles fout en in een democratie is niet alles goed. Althans zo luid het gezegde. Ik blijf ondanks alles toch iedere dictatuur afwijzen.
ultra links en ultra rechts vind ik verwerpelijk. Er is een tussenweg.
Over H. v. Bommel kan ik kort zijn. Op een roeibootje zetten richting Cuba of Venezuela, laat hem lekker genieten van het geweldige socialisme/communisme. Wel zijn paspoort innemen voordat hij vertrekt met zijn bootje. En misschien wil hij als stuurman wel Marijnissen meenemen, kan die ook eindelijk genieten van wat hij nooit kon bewerkstelligen in Nederland.

groet
Alpha

Blogarchief