Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

vrijdag 28 maart 2008

De ziekenhuizen van Venezuela

Op het prikbord waar ik ook op reageer, hadden we het over de 6 baby's die gestorven zijn in Caracas omdat er geen personeel was om de bevallingen te doen.

Het ging niet veel later om de onhoudbare toestanden in de ziekenhuizen.
Om het duidelijk te maken hoe verschillende ziekenhuizen werken heb ik wat foto's van ziekenhuizen en over de meer dan ongewoon trieste situatie.

Het zijn foto's van drie ziekenhuizen in Caracas waar volgens Chavez niets aan mankeert. Denk niet ik er veel hoef bij uit te leggen en de foto's laten we nu spreken. Let wel drie verschillende ziekenhuizen, dus niet zomaar eentje die slecht bekend stond.

Klik voor vergroting, alle foto's hebben een titel/naam bij het klikken in de adresbalk.
Persoonlijk vind ik dit meer dan genoeg, heb nog veel meer foto's over ziekenhuis vuil wat overal rondslingert, elektrische bedradingen die open en bloot liggen, Liften waar geen mens meer indurft etc.. etc..
Degene die durft te zeggen dat hier niets aan mankeert is stekeblind, of zo idioot dat je zo'n persoon moet opsluiten.
Chavez is dus zo een persoon die zegt dat de ziekenhuizen perfect werken.


Groet
Alpha

Blogarchief