Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

donderdag 20 maart 2008

Geen water

Even iets anders dan anders.

Het is geen uitzondering dat er even geen water is. Gemiddeld zitten we iedere maand wel een dag zonder water. Meestal is het een lek ergens in de straat of in de omgeving. Deze wordt dan gerepareerd en 14 dagen later is het gerepareerde opnieuw stuk. Of criminele stelen de watermeters en dan zie je in de straat overal fonteinen spuiten.

Nu wordt het aangekondigd dat we voor 72 uur geen water krijgen. Vanaf vandaag 07.00 uur tot en met zondag.
Ergens denk ik oke, maar als je dan leest dat praktisch heel Carabobo zonder water zetten denk ik dat kan ook anders.
Het lijstje is wel enorm van de gebieden en steden die even drie dagen geen water krijgen. En dat om een pijpleiding aan te leggen.
Even wat namen van staten en plaatsen die gewoon op een droogje gezet worden.
Aragua: Girardot, Mario Briceño Iragorry, Linares Alcantara, Santiago Mariño, Liberator, Sucre, Ribas, Zamora and Bolivar, En in Carabobo, Valencia, Guacara, Diego Ibarra, San Joaquin Carlos Arvelo, Los Guayos and parish Rafael Urdaneta.

En omdat het een flinke tijd is dat er geen water komt worden wat waterpompstations direct van onderhoud voorzien.
Guacara, San Joaquin of Guere, en I Pao Pao II, alsmede de watervoorziening Potabilizadora "Lucio Baldó Soulés."

De ervaring is dat het altijd wat langer duurt dan gepland is. Een lek in de straat loopt wel eens uit tot een week geen water.
Waarom, heb ik er dan geen vertrouwen in dat het maar drie dagen duurt!!

Groet
Alpha

Blogarchief