Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

dinsdag 11 maart 2008

Indiaanse Barbaren als militia in Bolivia

Indiaanse Barbaren als militia in Bolivia, anders kan ik niet zeggen.
Dat de indianen in Bolivia er andere gewoontes op na houden oke, maar dit slaat helemaal nergens op.
Evo Morales is een president die gekozen is in Bolivia door coca boeren en de bevolking die weinig en geen scholing gehad heeft. Met zijn mooie praatjes zijn ze net als hier in Venezuela heerlijk de pineut.
Natuurlijk zijn er daar net als hier idioten die vierkant achter hun president staan.
Morales is trots op zijn militia beter bekend als "Los ponchos rojos". Je mag pas een rode Poncho" dragen als je 50 jaar bent en alles geleerd hebt van de "wijze" mannen.
De militia in Bolivia is nu ongeveer 100.000 man en alhoewel de bewapening van deze militia verouderd is, zijn ze nog goed bruikbaar. De meeste wapens komen uit de dertiger en veertiger jaren. De ponchos rojos, zijn trots en ze hebben bewezen dat ze hun mannetje staan. In het verleden zijn ze steeds betrokken geweest bij staatsgrepen en nu met Morales hebben ze wat ze willen hebben. Ze worden geprezen en gevreesd.
De vice president van Bolivia Alvaro Garcia Linera heeft zelfs banden met deze rode Poncho's.
Toch was er kritiek maanden geleden op Morales over de wreedheden op dieren van de rode Poncho's en hij zou er iets aan doen. Tja.....hij doet er dus tot op heden niets aan.

We kennen allemaal de onthoofdingen van de moslims met gevangen genomen soldaten of toeristen.
Aangezien er geen soldaten waren, hebben deze "rode poncho's" maar wat willoze honden onthoofd. Deze idioten deden dit om kracht bij te zetten aan de bedoelingen wat ze zullen doen met "indringers".

Ik heb een video clip van dit afschuwelijke feestje van deze barbaren.
Deze clip is werkelijk afschuwelijk en je moet over een hele sterke maag bezitten.


Hier en hier en hier kan je wat artikelen lezen in het Spaans over deze Militia.


Groet
Alpha

Blogarchief