Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

zaterdag 8 maart 2008

Ivan Rios en Raul Reyes

Na de koppen in de krant over Uribe en zijn glorieuze overwinning in de Rio Groep. Waarbij de drie stooches Chavez, Ortega, en Correa en vette onvoldoende kregen en belachelijk gemaakt worden in de kranten. Correa was wel weer de winnaar van deze twee idioten.

Zijn er ook veel berichten over de FARC. En wel over de computers die buitgemaakt zijn bij Raul Reyes. Beetje vreemd als Uribe het vrijdag nog had over 4 computers en nu word het opnieuw officieel gemaakt dat het er maar drie zijn. Maar buiten de computers, zijn er ook persoonlijke agenda's aangetroffen van Raul Reyes en brieven.
Er zijn nu persoonlijke aantekeningen aangetroffen in het handschrift van Raul Reyes, met telefoonnummers en adressen van politieke figuren van Venezuela. En natuurlijk over de handel van wapens, zoals libanese raketten SAM-7 voor luchtdoelen en van Russische makelij.

En natuurlijk de dood van Ivan Rios.
Buiten zijn dood om wat met vreugde is toegejuicht is er wederom een computer met gegevens
in handen van Colombia.
De burgers zijn duidelijk blij met Uribe die eindelijk eens wat doet aan het gevaar van de terroristen. En met succes moet ik zeggen, als het in dit tempo doorgaat dan is het snel over met de FARC.

Wat stijfjes kwam Ivan Rios thuis. Een prachtig mooi gaatje in zijn voorhoofd wijst erop dat hij van dichtbij is neergeknald.

We hebben wat beelden van hem dat hij in een helikopter word gelegd.Misschien is het een teken voor al die andere FARC aanhangers dat ze beter hun wapens kunnen neerleggen. Colombia maakt momenteel toch echt wel een vuist en dat met een geweldige president.

Zucht....... we kunnen deze man wel een jaar of 8 hier in Venezuela gebruiken als president.

Groet
Alpha

Blogarchief