Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

maandag 3 maart 2008

Op de loonlijst van Venezuela met stip de FARC

Ik kom er niet onderuit om weer over de FARC te schrijven. 80% van het nieuws is momenteel over de FARC en over de troepenbeweging van Venezuela en Ecuador. Beide landen hebben hun ambassade personeel teruggeroepen en militairen gestuurd naar hun grenzen met Colombia.
Het ministerie van Colombia zegt dat zij geen militairen sturen naar beide grenzen. Ze hebben immers geen oorlog met deze landen. En ze willen geen oorlog, dus het oorlog's trompetter geluid is eenzijdig van deze twee "narco" presidenten, te weten H. Chavez en Rafael Correa. In mijn ogen een geweldige zet van Uribe. Daar sta je dan aan de grens met volle bewapening en zwaar materiaal en het enige wat je ziet en wat beweegt zijn de blaadjes van de bomen.
Wel heeft het ministerie van Colombia verklaard dat ze iedere beweging zullen volgen. En ze hebben de bevolking van Colombia in zachte bewoordingen medegedeeld dat de FARC misschien wel toeslaat.

Notebooks Raul Reyes
Na de succesvolle operatie tegen de FARC waar de 2de man van de FARC Raul Reyes het leven liet, zijn er wel opmerkelijke dingen te melden.
Er zijn drie laptops buitgemaakt met daarop toch wel heel vervelend bewijs voor Ecuador en Venezuela. Documenten met overeenkomsten tonen het bewijs dat de FARC nauwe contacten onderhield met Ecuador en Venezuela en zelfs economische banden onderhield met de FARC.

Venezuela heeft gegeven aan deze terroristische organisatie Driehonderd Miljoen Dollar, gedateerd 14-02-2008 en dit is na de ontmoeting ala reünie met Rodríguez Chacín, volgens het document.
Venezuela heeft ook wapens aan de FARC gegeven.
Verschillende documenten geven aan dat Venezuela een "input" aan economische hulp gegeven heeft aan de FARC.
En nu dit!!! Er waren onderhandelingen over levering van 50Kg Uranium!

Natuurlijk zijn er video fragmenten van deze openbaring.
Benauwend wordt het nu toch wel voor Chavez en voor Venezuela. Amerika heeft nu genoeg bewijs om Venezuela op de terroristenlijst te zetten en misschien gaat Ecuador hierdoor ook wel op de lijst. Nu is Ecuador met een labiele president aan het roer niet zo'n groot probleem, als Chavez een toontje lager moet zingen, hoor je niets meer uit de hoek Ecuador.


Degene die het in het Spaans willen nalezen en met de clips deze link.

Even snel een update: hier kan je een document lezen


Groet
Alpha

Blogarchief